sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Kyllä se vaan on taitava poika


Ihan muutaman päivän sisään olen huomannut, että U osaa yhtäkkiä avata nyrkkinsä ja saa kädessä olevan ruuan suuhun! Tänään tämän huomion innoittamana tein iltaruuaksi jasmiiniriisiä ja broilerijauheliha-kookoskastiketta. Kastikkeessa oli broilerijauhelihan lisäksi paprikaa, sipulia, purjoa, valkosipulia ja kukkakaalia. Ja tietysti kookoskermaa. Kastikkeesta tuli ihanan paksua, melkein muhennosmaista.

Laitoin pojalle annoksen ihan pöydälle, tiedän että lautaset ovat toistaiseksi niin paljon kiinnostavampia kuin ruoka, että syömisestä ei tulisi yhtään mitään. U oli innoissaan! Oli niin hassun näköistä, kun hän varovasti kastoi sormia kastikkeeseen ja sitten laittoi sormet suuhun imeskeltäviksi. Lopulta sitten otti ihan kourallisia kastiketta ja riisiä ja laittoi suuhun. Sai hirmu hyvin syötyä tuollaista irtonaista ruokaa.


U osaa nyt avata käden ja imeskellä sormia ja saada ruuan käden sisältä suuhun.

Olen niin iloinen tästä nimenomaisesta kehitysvaiheesta, nyt koen että U voi oikeasti alkaa syömään samaa ruokaa kuin muutkin eikä tarvitse enää niin miettiä että onko koostumus pojalle soveltuva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti