lauantai 26. tammikuuta 2013

Ka-ka - asiaa


Herra U tykkää jutella. Pälpätystä kuuluu päivät pitkät, eli asiaa tuntuu riittävän. En ole varmastikaan koskaan kuullut mitään niin ihanaa kuin tuollaisen pikku miehen jokellus. Tai no en kyllä tiedä voiko tuota jokellukseksi sanoa, kuulostaa ihan kuin U puhuisi lauseita omalla kielellään. Välillä sitten taas pojan suusta tulee ihan oikeaoppista tavujokellusta, kuten baa-baa-baa ja maa-maa-maa. Se näyttääkin niin suloiselta, kun U availee ja sulkee suutaan oikein niin että leuat loksuu ja sieltä kuuluu tuollaisia tavuja.

U on myös nyt tajunnut, kuinka paljon erilaisia ääniä hän saa tehtyä. Välillä huudetaan ja välillä puhutaan ihan hiljaa ja välillä nauretaan ja välillä kiljahdellaan. Pojan kitinäkään ei enää oikeastaan ole kitinää, vaan enemmänkin sellaista valittavaa vää-vää-vää ääntelyä. Voi kun on jännää odottaa, että milloin sieltä se ensimmäinen sana sitten tulee ja mikä sen on!

Tai no siis, kuten varmasti kaikki ylpeät (esikois)vanhemmat tässä vaiheessa, mekin U:n Isin kanssa kerromme kaikille, kuinka poikamme on oppinut sanomaan ensimmäisen sanansa. Ka-Ka!

Ja sitten vielä sananen siitä itsestään. U:n kakka on nimittäin nyt ihan todella muuttanut muotoaan. Nyt kun mietin taaksepäin, niin ehkä jo niinkin kauan kuin kuukauden ajan selkeät ruuanpalaset eivät enää ole erottuneet. Nyt kakka on myös jo ihan oikeaoppisen kiinteää ja pyörii irrallaan vaipassa kun sen ottaa pois. Täytyy siis päätellä, että poika saa ihan hienosti jo ruokaa syötyä! Kakkaa myös nykyään tulee paljon, ihan useita kertoja päivässä ja se haisee pahalle!!! Hyh-hyh.

Ajattelin alkaa kyllä opettaa poikaa potalle heti kun hän oppii istumaan itsekseen. Tosin siinä voi vielä tovi vierähtää…

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti