lauantai 10. marraskuuta 2012

Hieno keksintö


Haluan jakaa kaikkien kanssa hienon keksinnön, jonka ihan itse tein. Seuraavassa kuva aiheesta:

Harsoviritys helpottaa ruokailua (sotkua)
Eli otin harson ja sidoin sen ruokalapuksi U:n kaulaan. Toisen pään teippasin kiinni pöytään punaisten nuolien osoittamista kohdista siten, että väli pingottuu kireäksi. Sitten työnnän pojan niin lähelle pöytää tuolissaan kuin pääsee. Harso muodostaa kivan pussin putoavalle ruualle ja se on toiminut tosi hyvin! Voi toki olla, että ollaan U:n kanssa vasta niin alkutaipaleella että sen takia sotkua ei synny paljoa. Tai no, tässä kuva kerrasta jolloin tämä harsoviritys ei ollut käytössä:

Parsakaalisotku ilman harsoviritystä
 Tänäänkin syötiin parsakaalia eikä sitä ollut lattialla tai tuolilla juuri ollenkaan, kuvaa ei valitettavasti verrattavaksi ole. Tässä sen sijaan kuva Ikean ruokalappupaidasta, jonka oletin olevan todella kätevä. Ehkä se olisikin sitten vuoden ikäiselle syömistä opettelevalle, mutta U:lle se on auttamatta liian iso. Hihat pitää kääriä monin kerroin ja sitten ne ovat tiellä. Lisäksi kauluksessa oleva tarrakiinnitys on liian lyhyt, eli kaulus falskaa pahasti. Alla oleva paita on sitten pitkälle rintaan kuitenkin ihan märkä/ruuassa.

Syömisen vaikeutta puńaisen ruokalappupaidan kanssa. Se paketin toinen oli vielä isompi. Minkähän ikäisille nämä on tarkoitettu??

Toki kannattaa muistaa kääriä hihat paidasta/bodysta harsovirityksenkin kanssa kuten ekasta kuvasta näkyy!! Tai laittaa lyhythihainen päälle. Vähentää vaatteiden sotkeutumista tosi paljon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti